USPJEŠAN VIKEND OMLADINSKOG POGONA Ozljeda Petra Lopandića

Napisao/la :Igor Franković // Ponedjeljak, 23 Rujan 2019 12:37

Nakon pobjede pionira i mlađih pionira u Pazinu u subotu, svoje su utakmice odigrale i ostale mlađe dobne kategorije naše omladinske škole.

ako su najprije ujutro pred gotovo stotinjak roditelja naši najmlađi gostovali kod pulskoga Uljanika te ostvarili jednu pobjedu i jedan neodlučeni rezultat, dok je ona naša najmlađa momčad koja je dodatno formirana ove godine kako bismo djeci omogućili takmičenje poražena kod kuće.

Poslijepodne su u goste stigli kadeti i juniori Pazinke Pazin. U prvoj poslijepodnevnoj utakmici, kadeti Marijana Kesića bili su igrom dominatni no bilo im je potrebno punih 70 minuta kako bi probili pazinsku obranu i odličnog pazinskog vratara. Tada je u 70-oj najprije pobjegao Antonio Gargiulo, a na samom isteku sudačkog vremena i Toni Tošić, te su obojica mirno poentirali za drugu prvenstvenu pobjedu kadetske momčadi.

Rovinj: Kajfeš, Krošnjak, Buljević, Szucs, Radovčić, Garbin, Lavižati, Tošić, Čučković, Gargiulo, Sulya (Tipurić, Čakarić, Perčić)

Juniorska je momčad odlično ušla u utakmicu i sve do 23 minute bila dominatna. Poveli su "kanarinci" golom Gabriela Perje, a nakon toga crveni je karton dobio Manuel Dimoski. Nedugo zatim Pazinka je izjednačila, da bi i sa igračem manje, Ivo Totić eurogolom iz slobodnog udarca doveo Rovinj u vodstvo. No, kada se krajem prvoga dijela teže ozlijedio i Petar Lopandić, drugo je poluvrijeme u potpunosti pripalo gostima, koji su brojčano nadmoćniji na kraju slavili sa 4:2.

Informacije koje su stigle za Petra Lopandića koji je teže ozlijedio zglob ruke, na kraju su donekle i pozitivne. Nakon provedene noći u OB Pula, operacija ipak neće biti potrebna, te Petru želimo brzi oporavak i još brži povratak na nogometni teren.

Rovinj: Paulinić, Čović, Folo, Dimoski, Buršić, Ivo Totić, Lopandić, David Totić, Kolombo, Makrić, Perja (Peharda, Uljanić, Mattek)

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Rudar 8 20
Opatija 8 17
Grobničan 8 17
Krk 8 13
Crikvenica 8 10
Vinodol 8 10
Pazinka 8 10
Novigrad 8 10
Uljanik 8 7
Jadran 8 7
Nehaj 8 7
Rovinj 8 5

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/