Maksimalan učinak pionira u Pazinu

Napisao/la :Igor Franković // Nedjelja, 22 Rujan 2019 12:13
Mlađi i stariji pioniri Rovinja odigrali su utakmicu trećeg kola i sa gostovanja u Pazinu vratili se sa maksimalnim učinkom.
 
Najprije su mlađi, trenera Nadana Zaharije dugo lomili otpor borbenih pazinjana, a onda je na polovici drugog dijela Marko Uljanić iz slobodnog udarca doveo “kanarince” u vodstvo. Isti je igrač osam minuta prije kraja iz najstrože kazne poduplao vodstvo, a konačnih 3:0 za “žute” eurogolom posstavio je Marin Lilić.
 
Rovinj: Černjul, Andrijaš, Lilić, Poropat, Buršić, Bešić, Vodopija, Hek, Uljanić, Đurić, Grujić (Mateo Črnja, Entoni Črnja, Bernobić, Cherin, Ninčević)
 
Stariji pioniri krenuli su u susret prilično angažirano, i već nakon 15 minuta preko Davida Jurića poveli sa 1:0. Nizali su prigode, ali lopta jučer nije htjela u mrežu zahvaljujući i odličnom golmanu Pazinke. Na kraju je teško ali zasluženo ostalo 1:0 sa samoga početka što je nakon poraza od Rudara vratilo Krizmanićeve pulene u sam vrh.
 
Rovinj: Kajfeš, Damuggia, Domić, Peteh, Pernat, Zgrablić, Lazarić, Jurić, Gržević, Šćira, Pranjić (Brajnović, Petrinjak, Manzin, Rocco, Pivac)

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Rudar 8 20
Opatija 8 17
Grobničan 8 17
Krk 8 13
Crikvenica 8 10
Vinodol 8 10
Pazinka 8 10
Novigrad 8 10
Uljanik 8 7
Jadran 8 7
Nehaj 8 7
Rovinj 8 5

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/