Pobjeda kadeta i minimalan poraz juniora na otvaranju prvenstva

Napisao/la :Igor Franković // Nedjelja, 08 Rujan 2019 23:16
U prvom kolu Prve NL NS Rijeka za kadete i juniore na Valbruni je gostovala momčad Halubjana.
 
Kadete je već u petoj minuti nagradila upornost Antonia Gargiula koji je pratio jednu “ničiju loptu” do samoga kraja, dočekao pogrešku halubajskog stopera i preko istrčalog vratara doveo svoju momčad u vodstvo.
 
Malo tko je pomislio da bi to mogao biti i konačan rezultat utakmice, no dogodilo se upravo tako. Stvarala je rovinjska momčad prigode, no puno je toga obranio vratar Halubjana, ili je pak nedostajalo preciznosti. No, ipak znalački su kadeti održali vodstvo do kraja utakmice i zasluženo slavili sa 1:0
 
Rovinj: Kajfeš, Krošnjak, Szucs, Buljević, Radovčić, Lavižati, Garbin, Tošić, Gargiulo, Orbanić, Sulya (Lazarić, Zgrablić, Jurić, Peteh, Perčić)
 
Juniori su, na žalost, iako su dominirali tijekom cijele utakmice doživjeli minimalni poraz. Opasni su bili “kanarinci”, prijetili ponajviše udarcima izvana preko Senkovića, Perje, imali precizne centaršuteve preko Kolomba i Totića, no nedostajalo je koncentracije u ključnim trenucima. 
 
Iako su posljednjih 15-ak minuta igrali bez isključenog Kolomba koji je dobio drugi žuti karton, svejedno su domaći tražili gol i pobjedu. 
Na žalost, iz jednog slobodnog udarca sa 18 metara halubajci su sretno postigli pogodak pet minuta prije kraja za njihov trobod.
 
Rovinj: Paulinić, Dimoski, Folo, Čović, Kolombo, Senković, Totić Ivo, Totić David, Peharda, Perja, Lopandić (Matek, Uljanić)

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Rudar 2 6
Krk 2 6
Jadran 2 4
Opatija 2 4
Vinodol 2 4
Grobničan 2 4
Nehaj 2 1
Pazinka 2 1
Rovinj 2 1
Uljanik 2 1
Crikvenica 2 0
Novigrad 2 0

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/