Pobjeda i poraz na otvaranju prvenstva na Viškovu

Napisao/la :Igor Franković // Nedjelja, 08 Rujan 2019 17:18
Svoja su prvenstvena natjecanja jutrošnjim gostovanjem kod Halubjana na Viškovu, započeli mlađi i stariji pioniri rovinjskih “kanarinaca”. 
 
Mlađa rovinjska momčad pokazala je solidnu igru, ali samo kroz drugo poluvrijeme protiv domaćina čija je momčad ipak kompletna godinu dana starija od naših klinaca, i to se osjetilo. Posebice u prvom dijelu kada se naši nisu najbolje snašli i do poluvremena je bilo 5:0 za domaćine. 
 
U nastavku su se dečki trenera Zaharije malo posložili, zaigrali čvršće i svakako je šteta što barem nisu postigli počasni pogodak za što su imali i poneku priliku. Na kraju, završilo je 6:0 za domaćine.
 
Rovinj: Črnja, Andrijaš, Buršić, Poropat, Lilić, Vodopija, Bešić, Uljanić, Đurić, Hek, Bernobić (Černjul, Cherin, Ninčević, Grujić)
 
Stariji pioniri Ecija Krizmanića, svoju su utakmicu riješili već u prvome dijelu koje je završilo 4:0 za “žute”, premda je rezultat mogao biti i puno veći da je bilo malo koncentracije. 
 
Poveli su rovinjci golom Tina Peteha, nadovezao se na njega David Jurić, pa drugi David, Šćira da bi odlično prvo poluvrijeme zaključio Roko Zgrablić za 4:0. U nastavku najprije je domaćin smanjio iz kaznenog udarca na 1:4 da bi Tino Peteh svojim drugim golom povećao vodstvo. Opuštanje u doslovno zadnje dvije minute utakmice donijelo je dva gola domaćina za konačnih Halubjan-Rovinj 3:5
 
Rovinj: Kajfeš, Rocco, Peteh, Domić, Pernat, Damuggia, Zgrablić, Lazarić, Pavletić, Šćira, Jurić (Brajnović, Pivac, Petrinjak, Manzin, Gržević i Pranjić)

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Rudar 2 6
Krk 2 6
Jadran 2 4
Opatija 2 4
Vinodol 2 4
Grobničan 2 4
Nehaj 2 1
Pazinka 2 1
Rovinj 2 1
Uljanik 2 1
Crikvenica 2 0
Novigrad 2 0

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/