PIONIRI I JUNIORI SLAVILI U KUPU Hat trick Jurića i Perje

Napisao/la :Igor Franković // Srijeda, 04 Rujan 2019 22:04
Nakon što je kadetska momčad u nedjelju otvorila sezonu pobjedom od 1:0 nad Novigradom u Kupu, isto su danas učinili pioniri i juniori.
 
Pioniri su na Valbruni za suparnika imali Banjole i od prvog je trena to bila utakmica koja je pokazala razliku u kvaliteti kadra. 
 
Već u sedmoj minuti David Jurić je nakon prekršaja nad Diegom Damuggiom doveo domaćine u vodstvo s bijele točke, a isti je igrač samo dvije minute kasnije na asistenciju Lazarića povisio na 2:0. Do kraja poluvremena još su poentirali Lean Pranjić, Roko Zgrablić i David Šćira. U nastavku, u strijelce se upisao i Ivan Pivac a točku na i za konačnih 7:0 postavio je svojim trećim pogotkom David Jurić.
 
Rovinj: Kajfeš, Damuggia, Peteh, Lazarić, Jurić, Pranjić, Zgrablić, Ščira, Domić, Pavletić, Gržević (još su igrali: Brajnović, Pernat, Manzin, Rocco, Petrinjak i Pivac)
 
Juniori su gostovali u Potpićnu i premda je domaćin rano poveo, Gabrijel Perja je sa tri pogotka postavio stvari na svoje mjesto, uz još jedan pogodak Andreja Peharde. Domaćin je do kraja samo smanjio na 2:4
 
Rovinj: Paulinić, Čović, Senković, Dimoski, Folo, Kolombo, Lopandić, Gargiulo, Pejra, Totić, Čakarić (još su igrali: Uzelac, Peharda)

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Rudar 2 6
Krk 2 6
Jadran 2 4
Opatija 2 4
Vinodol 2 4
Grobničan 2 4
Nehaj 2 1
Pazinka 2 1
Rovinj 2 1
Uljanik 2 1
Crikvenica 2 0
Novigrad 2 0

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/