'Generalke' mlađih kategorija - KREĆU KADETI

Napisao/la :Igor Franković // Četvrtak, 29 Kolovoz 2019 10:58

Omladinske kategorije “kanarinaca” odigrale su posljednjih dana nekoliko pripremnih ogleda pred prvenstvo koje započinje slijedećeg tjedna.

Tako su “žuti” još u petak gostovali sa selekcijama U-13, U-15 i U-17 kod Novigrada i uzvratili im njihovo gostovanje u Rovinju prije desetak dana.

Mlađi pioniri golovima Antona Bana slavili su sa 2:1, kategorija U-15 odigrala je neodlučeno 1:1 a za rovinjce strijelac je bio Ivan Gržević. 

Zadnji susret dana odigrali su kadeti u utakmici punoj preokreta slavili su igrači trenera Marijana Kesića. Domaćin je poveo, da bi Gargiulo izjednačio na 1:1, a Perčić doveo rovinjsku momčad u vodstvo. Nakon još jednog izjednačenja domaće momčadi, u smiraj utakmice Antonio Gargiulo iz slobodnog udarca donosi pobjedu Rovinju od 3:2.

Jučer su ja pulskom Tivoliju, kod Velog Vrha, gostovali U-13 i U-15. I podijelili plijen. Mlađi pioniri domaćina bili su raspucaniji i razigraniji u prvom dijelu, a naši klinci u nastavku. Završilo je 4:2 za domaće a strjelci za momčad Nadana Zaharije bili su Matej Buršić i Andrea Vodopija.

Stariji pioniri Ecia Krizmanića slavili su protiv domaćina sa 5:1. Nakon odlične solo akcije Giorgia Rocca, Diego Damuggia doveo je rovinjce u vodstvo koje je poduplao David Šćira nakon dijagonale Damuggie. 

Početkom nastavka Ivan Gržević udarcem sa desetak metara postiže gol za rovinjskih 3:0, da bi nakon male neopreznosti domaćin smanjio rezultat.

Nakon lijepe akcije Šćire i Lazarića, Ivan Pivac povisuje vodstvo Rovinja na 4:1 a točku na i udarcem sa dvadesetak metara za konačnih 5:1 postavlja Šćira.

Za vikend ove dvije rovinjske selekcije igraju na Valbruni u subotu posljednji pripremni susret protiv Pazinke sa početkom u 9,30 i 10,45.

Napomenimo i to da ove nedjelje započinje i službena natjecateljska sezona za kadete koji od 17,30 u prvom kolu Kupa NSŽI ugošćuju NK Novigrad

Generalni Sponzori

grad_rovinj.png
ikb.png
maistra.png
tz.png

rovinjsport logo

Tablica prvenstva

RB.: EKIPA: POR.: BODOVI:
Rudar 2 6
Krk 2 6
Jadran 2 4
Opatija 2 4
Vinodol 2 4
Grobničan 2 4
Nehaj 2 1
Pazinka 2 1
Rovinj 2 1
Uljanik 2 1
Crikvenica 2 0
Novigrad 2 0

Tehnički sponzori

http://www.acerbisfootball.it/